ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

حمله مقام صهیونیستی به نتانیاهو درپی توافق ایران و عربستان

وزیر دارایی اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی درپی توافق جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک به شدت از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم انتقاد کرد و خواستار استعفای او شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 11
کد خبر: ۱۷۶۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری فلسطینی «سما»، «آویگدور لیبرمن» وزیر دارایی اسبق رژیم صهیونیستی در این باره گفت: ازسرگیری روابط ایران و عربستان شکست کاملی برای نتانیاهو (ملقب به بی بی) است و این شکست تنها به نام خود او ثبت می‌شود.

وی گفت: او (نتانیاهو) ما را به به جایی رسانده‌است که تا کنون شاهد آن نبوده‌ایم، این ازسرگیری روابط عواقب بدی برای امنیت «اسرائیل» به همراه خواهد داشت.

لیبرمن در ادامه تاکید کرد: نتانیاهو باید مسئولیت خود را بپذیرد و استعفا دهد.

توافق برای از سرگیری روابط ایران و عربستان، مقامات صهیونیست را به جان هم انداخته است و پیش از این نیز «یائیر لاپید» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی روز جمعه در واکنش به توافق ایران و عربستان برای ازسرگیری روابط تاکید کرد که این توافق شکستی تمام عیار برای رژیم صهیونیستی است.

وی با انتقاد از سیاست‌های نتانیاهو گفت: با این توافق دیوار منطقه‌ای را که علیه ایران ساختیم ویران شد و توافق تهران و ریاض خطری برای سیاست خارجی اسرائیل است.

پیشتر نیز «نفتالی بنت» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در واکنش به توافق ایران و عربستان از کابینه نتانیاهو انتقاد کرد و گفت که این توافق شکستی مفتضحانه برای کابینه نتانیاهو است و در نتیجه ضعف و اختلافات داخلی بوجود آمد.

وی تصریح کرد که توافق ایران و عربستان تحولی خطرناک برای رژیم اسرائیل و یک پیروزی سیاسی برای ایران است.

حالا پس از یک روز از اظهارات این دو نفر، یک مقام بلندپایه در کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل مسئولیت این شکست را به گردن کابینه چرخشی قبلی «نفتالی بنت» و «یائیر لاپید» انداخت و گفت: توافق عربستان و ایران با روی کار آمدن کابینه بنت - لاپید و به دلیل ضعف اسرائیل و آمریکا آغاز شد.

به نوشته خبرگزاری سما، این مقام بلندپایه در کابینه رژیم صهیونیستی در جریان سفر نتانیاهو به رم در گفت وگو با خبرنگاران برای سلب مسئولیت از کابینه نتانیاهو گفت: مذاکرات ایران و عربستان از یک سال پیش در دوره کابینه قبلی آغاز شد.

در مقابل نیز، دفتر «یائیر لاپید» نخست وزیر سابق و رئیس جناح اپوزیسیون رژیم اسرائیل به سخنان این مقام بلندپایه در کابینه نتانیاهو در قالب بیانیه‌ای پاسخ داد و گفت: اینها اظهارات توهم است زیرا در زمان کابینه ما توافقنامه هوایی با عربستان (پرواز هواپیماهای رژیم اسرائیل بر فراز آسمان عربستان) و یک توافق امنیتی سه جانبه با عربستان و مصر امضا شد.

دفتر لاپید در اشاره به کابینه نتانیاهو متشکل از احزاب راست و دینی افراطی اضافه کرد: زمانی که افراطی‌ترین کابینه اسرائیل تشکیل شد، همه چیز متوقف و برای سعودی‌ها مشخص شد که نتانیاهو ضعیف است و آمریکایی‌ها از گوش کردن به حرف او دست برداشتند و احتمالا ذهن نتانیاهو دچار تشویش شده است.

به‌دنبال سفر بهمن‌ ماه آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» به پکن، «علی شمخانی» از روز دوشنبه ۱۵ اسفند با هدف پیگیری توافقات سفر رئیس جمهور، مذاکرات فشرده‌ای را به‌منظور حل‌وفصل نهایی موضوعات فیمابین تهران - ریاض با همتای سعودی خود در چین آغاز کرد.

در پایان این مذاکرات، روز جمعه ۱۹ اسفند ۱۴۰۱، بیانیه سه‌جانبه‌ای در پکن با امضای «شمخانی» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، «مساعد بن‌محمد العیبان» وزیر مشاور و عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی عربستان سعودی و «وانگ ئی» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و رئیس دفتر کمیسیون مرکزی امور خارجی حزب و عضو شورای دولتی جمهوری خلق چین صادر و توافق تهران - ریاض برای ازسرگیری روابط دوجانبه و بازگشایی مجدد سفارتخانه‌های دو کشور بعد از ۷ سال قطع رابطه اعلام شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار